Nekuřáci si po sexu zapalují častěji

Kouření po sexu, ta ‘cigareta po orgasmu’ je proslavená po celém světě, a nedávná studie ukazuje, že lidé, kteří si po vyvrcholení dopřávají tabákové výrobky, většinou nejsou pravidelní kuřáci – tahle konkrétní cigareta je spíš třešničkou na dortu a jednoduše ještě podtrhne zážitek z ložnice.

Studie, kterou provedla Victoria Milan, internetová seznamka pro zadané, vdané a ženaté, co si chtějí začít tajný románek – se zaměřila na zvyky ohledně kouření. Vyzpovídali jsme na toto téma 7064 aktivních uživatelů seznamky ze 17 zemí, abychom zjistili, kdo pravidelně kouří po sexu, a kdo si zapálí jen proto, že jde o zvláštní příležitost. Překvapivě sahá po krabičce cigaret mnohem více nekuřáků, než kuřáků, alespoň tedy v 10 ze 17 zemí, jejichž obyvatelé se průzkumu zúčastnili.

Francouzi a Francouzky jsou proslulí svými otevřenými a vášnivými vztahy, a 12,7% z nich si po vyvrcholení zapálí cigaretu čistě ze zvyku, protože jsou pravidelní kuřáci. 22,1% francouzských záletníků jsou nekuřáci, ale přesto si po sexu cigaretu dopřnjí, protože je to příjemné a zvyšuje to požitek.

V Polsku kouří 19,8% nevěrných mužů a žen pravidelně, a tabákové výrobky si vychutnávají i po žhavém sexu s milencem/kou. K cigaretě ovšem skvělý sex svede i 20,4% těch, kdo opravdoví kuřáci nejsou.

Necelá pětina nevěrných Dánů (19%) potáhne z cigarety po vášnivém milování přesto, že normálně nekouří. Pravidelných kuřáků, kteří si po milování zapálí je 17,4%.

V Holandsku jsou počty velmi vyrovnané, a po milování si zapálí cigaretu přibližně stejný počet pravidelných kuřáků (19,0%), jako těch svátečních (19,2%). Jak důvod uvádějí, že po dosažení orgasmu jim cigareta přináší uvolnění.

Jeden z deseti Švédů (11%), kteří pravidelně kouří, si po příjemném sexu se svým tajným milencem či milenkou dopřejí ještě další potěšení s tabákovým výrobkem. Erotické dobrodružství a dosažené vyvrcholení ale přiměje i 18,6% švédských nekuřáků k tomu, aby si zapálili cigaretu.

Pětina obyvatel Jihoafrické republiky (20%) pravidelně sahá po cigaretě a zapálit si po sexu je pro ně běžná praxe. Navíc si ale zapálí také 18,1% těch, kteří po tabáku sahají jen a pouze v ložnici, po vášnivém milování.

18.2% španělských záletníků jsou pravidelní kuřáci, kteří si s potěšením zapálí i po žhavém sexu s milencem či milenkou. Po zvláštních příležitostech včetně vášnivého milování ale po cigaretě sáhne i dalších 17,4% španělských mužů a žen, i když normálně nekouří.

Ve Finsku si po sexu s tajným milencem či milenkou zapálí 16,1% lidí ze zvyku, protože kouří pravidelně. Ještě více lidí ale sáhne po cigaretě, i když jinak žijí zdravě (17,8%), a přiměje je k tomu jen potřeba prodloužit příjemný pocit po orgasmu. Pro stejný počet Finů je kouření po souloži prostě sexy.

Lehce přes čtvrtinu obyvatel České Republiky (26,9%), kteří si užívají zálety, jsou pravidelní kuřáci a samozřejmě si cigaretu zapálí i po vášnivém sexu. Fenomén cigarety po milování ale svádí dalších 17,6%, kteří běžně nekouří, ale v ložnici se odvážou.

Jeden z 10 (10,1%) záletných Britů, kteří podvádějí své manžely a manželky jsou pravidelní kuřáci, a pochopitelně si dají cigaretu i v ložnici. Dalších 16,5% se prohlašuje za nekuřáky, ale potřeba dalšího uspokojení je přiměje sáhnout po cigaretě po dosažení orgasmu.

11.9% Norů, kteří jsou nevěrní, si pravidelně v peřinách dopřává dávku nikotinu, a dalších 16,1% se přiznává, že i když v běžném životě nekouří, vášnivý sex u nich probouzí chuť na tabák, což jim přináší uvolnění a spokojenost.

Irští milenci a milenky rádi zapojují cigaretu do postelového dobrodružství, 12,1% dotázaných říká, že je pro ně normální si zapálit poté, co dosáhnou vyvrcholení, a 15% dalších se k nuim přidává, i když jinak se tabákových výrobků ani nedotknou. Výjimkou je orgasmus.

Němci jsou známí svým smyslem pro pořádek a pečlivostí a 16,5% se netají tím, že kouření jim přináší po sexu relaxaci a spokojenost. Za zavřenými dveřmi ložnice s tajnými milenci a milenkami si ale zapálí i dalších 13,3% Němců, kteří jinak běžně nekouří, ale po cigaretě sáhnout jen po vyvrcholení.

V Belgii pravidelně kouří 18,4% těch, kteří si vychutnávají nemanželské aférky, a cigaretu si neodepřou ani po sexu. Pro dalších 13,1% účastníků ankety je kouření jen bonusem a luxusem navíc, který ještě podtrhne zážitek z milování.

Více než pětina (22,7%) italských milovníků kouří i mimo ložnici naprosto otevřeně, a chvíle po sexu pro ně není výjimkou. Intenzivní dobrodružství v italských peřinách si ale říkají o něco navíc, a tak zde po cigaretě sahá rovněž 13,4% těch, kteří se jinak považují za nekuřáky.

13,7% Kanaďanů se přiznává, že tabákové výrobky patří do jejich každodenního života, nicméně dalších 11,4% sahá po cigaretě jen a pouze poté, co si užijí sex s tajným milencem či milenkou.

Pouze 8% Američanů, kteří si užívají aférky, se označuje za pravidelné kuřáky a kouří jak v ložnici, tak mimo ni. Dalších 9,8% se přiznává, že milují cigaretu jen po sexu – v běžném životě na kouření ani nepomyslí.

Ředitel a zakladatel Victoria Milan, Sigurd Vedal říká, že výsledky jasně ukazují, že kouření po sexu nijak nesouvisí se závislostí na nikotinu – je to závislost na rozkoši.

“Naše studie ukazuje, že lidé, kteří si uvědomují důležitost uspokojivého a aktivního sexuálního života – i když stále mají svého dlouhodobého partnera či partnerku – zkrátka vyhledávají potěšení. Tabákové výrobky po vyvrcholení opravdu mohou požitek zvýšit. Uvolňují tělo a mysl, je to navíc další pouto, které milenci sdílejí a pokud jste nekuřák, dodá vám navíc příjemný pocit zakázaného ovoce. Copak všichni netoužíme po něčem hříšném?“ ptá se Vedal.

Pro podrobnější informace prosím kontaktujte press@victoriamilan.com   Victoria Milan je světovou jedničkou mezi diskrétními sociálními sítěmi pro vdané, ženaté a zadané, co si chtějí začít tajný románek. Službu spustil v roce 2010 výkonný ředitel Sigurd Vedal a dnes patří k nejrychleji rostoucím sociálním sítím svého druhu vůbec. Působí ve více než 33 zemích světa a sdružuje přes 5 milionů uživatelů.

Kouření po sexu Pravidelní kuřáci
Francie 22.1% 12.7%
Polsko 20.4% 19.8%
Dánsko 19.0% 17.4%
Holandsko 19.2% 19.0%
Švédsko 18.6% 11.0%
Jižní Afrika 18.1% 20.0%
Španělsko 17.4% 18.2%
Finsko 17.8% 16.1%
Česká Republika 17.6% 26.9%
Velká Británie 16.5% 10.1%
Norsko 16.1% 11.9%
Irsko 15.0% 12.1%
Něšmecko 13.3% 16.5%
Belgie 13.1% 18.4%
Itálie 13.4% 22.7%
Kanada 11.4% 13.7%
Spojené Státy 9.8% 8.0%