28 Březen 2017

Mezinárodní studie ohledně vícenásobných orgasmů přišla na to, že 77% žen tento svatý grál sexu pravidelně zažívá. Zdá se, že muži konečně rozluštili kód ženského orgasmu, a že se tak sexuální život žen po celém světě zlepšuje.

Průzkumu, který provedla Victoria Milan – internetová seznamka pro lidi, kteří si chtějí začít tajnou aférku – se zúčastnilo 5971 aktivních členů z 15 zemí, aby se podívali na zoubek intimním detailům mnohonásobného orgasmu – kdo ho prožívá, kdo ho dopřává, a jak skutečný je.

Analýza dat odhalila, že mnohonásobný orgasmus dostává ženy do kolen v ložnicích po celém světě, a že šokujících 39,8% žen ho prožije při každém milování. 19,5% žen říká, že prožívají mnohonásobný orgasmus pouze jednou do roka, zatímco 17,3% ho prožije na každý druhý pokus. 13,9% dotázaných si tento fenomén užije jednou měsíčně, a 9,5% jednou za týden.

Ačkoli není žádné tajemství, že se mnohonásobný orgasmus drží na škále potěšení hodně vysoko, statistiky ukazují že malé procento žen by mělo raději jeden fantasticky dlouhý orgasmus, než několik krátkých za sebou ( 54,0%).

Multi orgasm

A kdo tedy může za několikanásobné vyvrcholení? 49,3% dam říká, že lavinu orgasmů u nich spouští partner, 42,3% pak prohlašuje, že je to jejich tajný milenec, a 8,5% připisuje tento požitek náhodné lásce na jednu noc.

Analýza dat ale také ukazuje, že mnohonásobný orgasmus se přeceňuje. Témeř dvě třetiny žen říkají, že by nezůstaly ve vztahu jen proto, že jim partner dokáže přivodit dlouhou řadu orgasmů.

Ředitel a zakladatel Victoria Milan, Sigurd Vedal říká, že výsledky průzkumu ukazují, že muži si při milování dávají čím dál víc záležet.

“jak se svět randění otevírá i pro zadané, vdané a ženaté, muži mohou zúročit léta zkušeností i v ložnici nových milenek. Proto roste počet žen, které zažily mnohonásobný orgasmus jak s milencem, tak se svým manželem,“ prohlašuje Vedal.

Třetina žen říká, že zažívají dva orgasmy za sebou, 17,2% má trojnásobné potěšení. Neskutečně šťastných 46,6% dotázaných pak dokáže vyvrcholit více než pětkrát po sobě.

Data byla sesbírána od aktivních (a velmi sexuálně uspokojených) uživatelek Victoria Milan z 15 zemí: USA, Švédsko, Dánsko, Belgie, Finsko, Španělsko, Norsko, Polsko, Francie, Holandsko, Česká republika, Německo, Irsko, Velká Británie a JAR.

žen, které mají několikanásobný orgasmus

Španělsko 94.1% Belgie 90.9% Spojené státy 89.7% Francie 87.5% Jižní Afrika 85.0% Německo 83.3% Holandsko 81.8% Česká Republika 80.0% Irsko 78.3% Veloká Británie 76.2% Finsko 68.8% Norsko 66.7% Švédsko 61.8% Dánsko 62.1% Polsko 50.0%

Pro podrobnější informace prosím kontaktujte press@victoriamilan.com

Victoria Milan je světovou jedničkou mezi diskrétními sociálními sítěmi pro zadané, vdané a ženaté, co si chtějí začít románek. Službu spustil v roce 2010 šťastně ženatý výkonný ředitel Sigurd Vedal a dnes patří k nejrychleji rostoucím sociálním sítím svého druhu. Působí ve více než 33 zemích světa a sdružuje přes 5 milionů uživatelů.