7 z 10 žen si užívá přžedstírání orgasmu

Průzkum odhalil, že 73% žen předstírá orgasmus s partnerem, ale pouze 16% ho předstírá s milencem. 62% žen předstírá orgasmus, aby potěšily partnera.

7 Březen 2017

8.března je mezinárodní den žen, a nova studie boří mýty kolem předstíraného ženského orgasmu. Není žádným tajemstvím, že vice než 50% žen vyvrcholení jen hraje – ale nikdo nepředpokládal, že 70% dotázaných si předstírání orgasmu užívá.

Průzkumu, který provedla VictoriaMilan – internetová seznamka pro zadané, vdané a ženaté, co chtějí podvádět – se zúčastnilo 5708 roztoužených, nevěrných uživatelek. Cílem bylo odhalit jak, kdy, proč a s kým ženy předstírají sexuální vyvrcholení.

Většina žen (73%) předstírá orgasmus před zákonným protějškem, zatímco pouze 16% dotázaných orgasmus hraje před milencem. Jen 11% se pak shoduje na tom, že jak partner, tak milenec, jsou svědky jejich hereckého představení.

Překvapivých 68% žen – to je téměř 7 z deseti – říká, že si velmi užívají moment, kdy se rozhodnou, že budou vyvrcholení předstírat. Jen čtvrtina účastnic ankety tvrdí, že předstírání orgasmu není příjemná chvíle, a 7% naopak hrané vyvrcholení pokaždé přivede k vyvrcholení skutečnému.

užívá přžedstírání orgasmu

Hlavní důvod k předstírání orgasmu je poskytnout partnerovi sebedůvěru a uspokojení, na čemž se shoduje 62% dotázaných žen, pro které jsou herecká představení v ložnici běžnou záležitostí. 9% se svěřilo, že při předstíraném orgasmu dosáhne slabého, ale skutečného vyvrcholení, a 8% orgasmus hraje proto, aby partnera vzrušily, a aby jejich postelové dovádění trvalo delší dobu. Pouze 10% žen, které se zúčastnily ankety přiznalo, že předstírají orgasmus, aby ukončily nudný sex, a 6% dotázaných předstírá jednoduše proto, že skutečného orgasmu nejsou nikdy schopné dosáhnout.

Většina žen svým hereckým schopnostem věří, protože celých 39% hrdě hlásí, že jejich partner nemá ani potuchy o tom, že vyvrcholení předstírají.

Ředitel a zakladatel Victoria Milan, Sigurd Vedal říká, že výsledky ukazují, že ženy jsou od přírody štědré milenky, které si milování užívají, i když samy nedosáhnout vyvrcholení.

“Ženy předstírají orgasmus stovky let, a teď jsme konečně přišli na to, proč – a není to zdaleka důvod, který lidé podezřívali dlouhou dobu – že tak ženy chtějí ukončit sex. Ženy naopak předstírají orgasmus proto, aby dodaly sebedůvěru partnerovi. Navíc mají samy potěšení ze svého hereckého představení, a spousta z nich díky falešnému orgasmu dosáhne toho opravdového.“ Říká Vedal.

LIGA FALEŠNÝCH ORGASMŮ

Polsko 67%
Norsko 61%
Jižní Afrika 58%
Holandsko 57%
Spojené státy 56%
Belgie 55%
Finsko 52%
Irsko 51%
Dánsko 48%
Velká Británie 44%
Švédsko 39%
Španělsko 29%

VÝSLEDKY PRŮZKUMU

5708 uživatelek Victoria Milan

Předstíráte orgasmus?

Ano 51%
Ne 49%

Pokud ano, s kým předstíráte orgasmus?

S partnerem 73%
S milencem 16%
S oběma 11%

Užíváte si chvíli, kdy předstíráte orgasmus?

Někdy 68%
Nikdy 25%
Vždycky 7%

Z jakého důvodu předstíráte orgasmus?

Abych potěšila partnera 62%
Abych ukončila sex 10% Fyzicky mi to dělá dobře 2%
Sex je díky tomu lepší 3%
Předstírání vzruší partnera, a díky tomu sex trvá déle 8%
Je to pocit, jako kdybych měla slabý orgasmus 9%
Skutečného orgasmu nedokážu dosáhnout 6%

Jak často orgasmus předstíráte?

Pokaždé 43%
Každý druhý sex 22%
Jednou týdně 9%
Jednou za měsíc 13%
Jednou za rok 13%

Myslíte, že má partner podezření, že předstíráte?

Ano 38%
Ne 39%
Možná 23%

Pro podrobnější informace prosím kontaktujte press@victoriamilan.com

Victoria Milan je světovou jedničkou mezi diskrétními sociálními sítěmi pro vdané, ženaté a zadané, co si chtějí začít tajnou aférku. Službu spustil v roce 2010 šťastně ženatý výkonný ředitel Sigurd Vedal, a dnes patří k nejrychleji rostoucím sociálním sítím svého druhu. Působí ve 33 zemích světa a sdružuje přes 5 milionů uživatelů..