Jak vrátit nevěrníka zpátky do manželského lože

Nemanželská aférka nutně neznamená rozvodové stání, alespoň podle šokujících výsledků nejnovějšího průzkumu. Statistika odhalila, že lidé, kteří se oddávají nevěře, jsou ochotní dát monogamii další šanci – snadné řešení, které dokáže přitáhnout záletného partnera zpátky do postele.

Průzkumu, který provedla Victoria Milan – internetová seznamka pro zadané, ženaté a vdané, co hledají tajnou aférku – se zúčastnilo 6037 aktivních uživatelů. Otázkou bylo, zda by si dokázali představit ukončení tajného poměru, a pokud ano, zda by v tom hráli roli jejich dlouhodobý partner či partnerka.

Důvody, proč lidé podvádějí, jsou různé, a je jich mnoho. Většina uživatelů Victoria Milan je se svým protějškem spokojena, ale neustále chce ještě o něco více.

Jak se dostat zpátky podvodník milence Druhý nejčastější důvod je zkrátka fakt, že na světě je spousta sexy lidí na to, abychom zůstávali jen s jedním, třetím důvodem pak je skutečnost, že se partner či partnerka přestali přitažlivě oblékat. Další důvody pak zahrnují rozdílný pohled na život, jiný sexuální apetit, nebo zjištění, že je partner/ka v depresi a přestává o sebe pečovat. Jeden z deseti lidí pak prohlašuje, že je partner/ka zkrátka už nepřitahuje tak, jako dřív.

Podle většiny lidí ale monogamie není přežitek: 455 dotázaných říká, že by se žhavého a dobrodružného románku vzdali, pouze necelá třetina říká jasné ne. Čtvrtina respondentů přiznává že by zvažovali návrat k jejich dlouhodobému protějšku.

Ze 455 těch, kdo přiznali, že by se vrátili k monogamii a dali jí další šanci, pak 355 tvrdí, že by v jejich rozhodnutí král aktivní roli dlouhodobý protějšek, oproti tomu čtvrtina dotázaných naopak říká, že partner/ka by na jejich rozhodnutí neměli žádný vliv, ale zvážili by, kolik úsilí jsou ochotni investovat.

Když se Victoria Milan ponořila do průzkumu důvodů, proč jsou někteří lidé ochotní opustit erotickou, nemanželskou aférku a vrátit se k sexu pouze se svým dlouhodobým protějškem, objevil se jeden jediný důvod – a je to ten nejobyčejnější a nejjasnější.

Většina zástupců a zástupkyň obou pohlaví se shoduje na tom, že pokud by jejich partner/ka věnovali více úsilí svému zevnějšku – pro dámy tedy podpatky, hladká pokožka a trochu parfému, pro pány potom pár návštěv v posilovně – nevěrný manžel nebo manželka by se s chutí vrátili zpátky do postele.

Pozitivnější přístup je zkrátka silné afrodisiakum. Více než polovina dotázaných mužů a téměř třetina dotázaných žen se shoduje na tom, že sebevědomý protějšek – který vyzařuje jistotu o sobě, o své práci a životních volbách – je zkrátka atraktivní a sexy.

Touha po dobrodružství v ložnici, větší potřeba sexu, častější večery doma, chování s respektem a zájmem, trávení společného času mimo domov a užívání si i jinde než v ložnici, to vše jsou klíčové atributy, pokud chcete záletníka nalákat zpátky do postele.

Ředitel a zakladatel Victoria Milan, Sigurd Vedal říká, že průzkum je důkazem o tom, že ačkoliv si lidé rádi začínají nemanželské románky, aby uspokojili své sexuální potřeby, neznamená to, že láska je navždycky pryč.

“na aférce není nic špatného. Neznamená to, že člověk přestal milovat partnera či partnerku – jednoduše doplňuje sexuální touhu, která s léty vyprchala. Žít spolu jako muž a žena může vyvolávat napětí a stres, a to co dobře známe, nás časem nudí.“

“Je velmi dobře možné být objektem zájmu a zároveň objektem sexuální touhy. Vyžaduje to sice trochu úsilí a silný, pozitivní přístup k životu, ale stojí to za to. Chcete, aby si vás ten druhý všímal a přestal podvádět? Buďte žádoucí natolik, aby ho nikdy ani nenapadlo odejít,“ směje se Vedal.

Pro podrobnější informace prosím kontaktujte press@victoriamilan.com

Victoria Milan je světovou jedničkou mezi diskrétními sociálními sítěmi pro muže a ženy, kteří si chtějí začít tajnou aférku. Službu spustil v roce 2010 šťastně ženatý výkonný ředitel Sigurd Vedal, a dnes patří k nejrychleji rostoucím sociálním sítím svého druhu vůbec. Působí ve více než 33 zemích světa a sdružuje přes 5 milionů uživatelů.